Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Autoruit reparatie

Car-motive kan u ook van dienst zijn als u schade heeft aan u autoruiten. Heeft u een lichte schade in de vorm van een sterretje, klein scheurtje of een koeienoog in uw voorruit, dan kunnen wij u meestal direct helpen. Als u in de regio Helvoirt, Haaren, Oisterwijk of Vught woont, komen wij ook bij u thuis of op het werk repareren. Onze reparaties worden in de meeste gevallen volledig door de verzekering gedekt waardoor de reparatie u niets kost. Mocht u alleen WA verzekerd zijn dan kosten de meeste ruitreparaties slechts 45,00. Informeer voor meer informatie bij een van onze medewerkers.

Als de schade te groot is om hem te repareren, dan kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken om uw voorruit volledig te vervangen.

Op zaterdag staan wij regelmatig op diverse locaties. Hier kan u onze medewerkers altijd om advies vragen. Indien u c.a. 15 minuten de tijd heeft kunnen wij de meeste reparaties direct uitvoeren. U hoeft dan ook geen afspraak te maken om uw autoruit hier te laten repareren.

Wij staan o.a. in Helvoirt, Haaren, Vught, Drunen en Rosmalen met ons mobiele autoruit reparatie team. In deze plaatsen komen wij dan ook gratis bij u thuis repareren. Wij rekenen dus geen voorrijd kosten in deze gemeentes. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken via de contactgegevens op deze site. Tegenwoordig kunt u ook een afspraak maken via facebook:

Facebook

Naast deze vaste plaatsen rijden wij ook regelmatig reparatie routes in andere plaatsen o.a. in: Den Bosch, Udenhout, Biezenmortel, Cromvoirt, Boxtel, Liempde, Schijndel, Nieuwkuijk, Berkel Enschot, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Vlijmen, Waalwijk, Loon op Zand, Moergestel en Tilburg. neem contact met ons op om te controleren wanneer wij bij u in de buurt zijn.

 


home Sinterklaas op bezoek Historie onderhoud & reparatie accessoires inbouwen autoruitreparatie kunststof reparatie oldtimers foto's contact

Questions or problems regarding this web site should be directed to info@car-motive.nl
Copyright 2009 carmotive. All rights reserved.