Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Onderhoud / reparatie

Bij Car-motive kunt u ook terecht voor het onderhoud of voor reparaties, zowel met een moderne auto als u klassieker bent u bij ons welkom. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden aan vrijwel alle merken, van onderhoud zoals het vervangen van olie en filters, tot het vervangen van slijtage onderdelen (remmen, banden, uitlaat, fuseekogels, lagers etc). Wij vinden kwaliteit en netheid een van de belangrijkste aspecten, wij maken dan ook uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige vervangingsonderdelen.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het stellen van een diagnose, wij beschikken over een endoscoop zodat we ook het binnenste van uw auto / motorblok kunnen onderzoeken. Dit gereedschap wordt ook regelmatig ingezet bij corrosie onderzoek voor uw oldtimer.

Indien gewenst hebben wij ook een haal / brengservice. Hiervoor hoeft u zelf niet meer de deur uit, informeer hiervoor naar de voorwaarden.

 

 

 

 

 


home Sinterklaas op bezoek Historie onderhoud & reparatie accessoires inbouwen autoruitreparatie kunststof reparatie oldtimers foto's contact

Questions or problems regarding this web site should be directed to info@car-motive.nl
Copyright 2009 carmotive. All rights reserved.