Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Oldtimers

Car-motive is gespecialiseerd in oldtimers. Wij werken met passie aan uw klassieker. Van klein onderhoud tot een volledige restauratie. Alles is in overleg mogelijk.

Door ons streven naar perfectie kunnen wij echter niet elke restauratie aannemen. Wij hebben hiervoor helaas maar een beperkte ruimte en tijd beschikbaar. Een volledige restauratie zal dus eerst besproken moeten worden.

wij doen niet aan spoedrestauraties. Ons motto is dan ook; goed werk heeft tijd nodig. Dit geldt zeker voor de restauratie van een oldtimer. Doordat een oldtimer vaak veel verborgen gebreken heeft, is het moeilijk om een inschatting te maken van de benodigde tijd die een restauratie vergt. Om deze reden proberen wij alle reparaties in goed overleg uit te voeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij adviseren u als klant om zelf zorg te dragen voor de benodigde onderdelen voorzieningen. U kunt als klant goed meehelpen tijdens de restauratie, u kunt o.a. onderdelen schoonmaken, kleine onderdelen reviseren of op zoek gaan naar exclusieve onderdelen. Zo kunt u niet alleen de kosten drukken. U maakt de restauratie ook fysiek mee, waardoor uw geluk vergroot wordt op het moment dat uw oldtimer gerestaureerd is. U beleeft de hoogte punten van het restauratiewerk zelf ook mee. Hierdoor  denkt u nog jaren later met plezier terug aan de restauratie en leert u uw auto beter kennen waardoor u zelf ook de benodigde kennis van uw auto vergaart.

 


home Sinterklaas op bezoek Historie onderhoud & reparatie accessoires inbouwen autoruitreparatie kunststof reparatie oldtimers foto's contact

Questions or problems regarding this web site should be directed to info@car-motive.nl
Copyright 2009 carmotive. All rights reserved.