Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Historie

Car-motive is ontstaan vanuit een passie voor auto's. De eigenaar: Tom van Drunen heeft een ruime ervaring opgedaan in de autotechniek. Binnen Car-motive zijn dan ook alle benodigde diploma's aanwezig. Onze reparaties worden dan ook vakkundig en professioneel uit gevoerd.

In het verleden zijn er bij Car-motive al diverse restauraties en deel restauraties uitgevoerd o.a. de complete restauratie van een Volkswagen Karmann Ghia, een Vauxhall cavalier en een Peugeot 504. Car-motive heeft dus alle kennis en vaardigheden in huis om uw auto goed te verzorgen. Wij zijn geen prijsstunter. Wij hechten meer waarde aan kwaliteit en netheid van de reparaties. Ondanks dit behoort Car-motive zeker niet tot de duurste. Car-motive streeft naar zo'n laag mogelijke kosten en zo'n efficient mogelijke processen. Wij hebben onder andere grondig bespaard op onze overhead en personeelskosten. Daarnaast maken wij gebruik van de modernste technieken. Sinds kort hebben wij een kunststof lasapparaat, waardoor wij uw dure kunststof onderdelen niet direct hoeven te vervangen, want waarom zouden we iets vervangen als het nog prima te repareren is.

Dankzij deze kostenbesparende maar kwaliteitsbewarende maatregelen kunnen wij onze diensten gemiddeld 15 % goedkoper aanbieden dan onze concurrenten.