Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Accessoires inbouwen.

Bij Car-motive kunt u ook terecht voor het inbouwen van uw accessoires. Denk aan uw carkit, alarm, centrale deurvergrendeling, extra 12 volt aansluitingen, cd wisselaar, navigatie, of zelfs een compressor of transformator.

wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van de Parrot CK3100. Deze carkit kunnen wij al leveren vanaf 225,00 inclusief montage. Afhankelijk van de soort auto en de inbouweisen kan dit iets hoger uitvallen*. Als u bedenkt dat een boete voor niet handsfree bellen tegenwoordig al 186,00 kost, dan heeft u de carkit dus zo terugverdiend.

De Parrot CK3100 is de standaard onder de carkit's. Perfect geluid en duidelijk verstaanbaar zijn de kernwoorden van dit systeem.

indien u een prijsopgave voor het inbouwen wilt kunt u ons een mail sturen met het inbouwverzoek. Hierin staat het merk / type van de auto en het bouwjaar en om welk product het gaat. E-mail: info@car-motive.nl

 

 

* bij sommige (moderne auto's) is het vereist om een extra verloopstekker te monteren, ook zijn er verschillende mogelijkheden om het schermpje van de carkit te monteren, van simpel steuntje tot een super de luxe dashmount. (Prijswijzigingen voorbehouden)

 


home Sinterklaas op bezoek Historie onderhoud & reparatie accessoires inbouwen autoruitreparatie kunststof reparatie oldtimers foto's contact

Questions or problems regarding this web site should be directed to info@car-motive.nl
Copyright 2009 carmotive. All rights reserved.