Carmotive

Home
Sinterklaas op bezoek
Historie
onderhoud & reparatie
accessoires inbouwen
autoruitreparatie
kunststof reparatie
oldtimers
foto's
contact

Kunststof reparatie.

Car-motive is de expert in kunststof reparatie in de regio Noord Brabant. Wij maken gebruik van de nieuwste reparatietechnieken. Wij gebruiken uitsluitend zuiver en origineel toevoegmateriaal.

Waarom zou u bij schade aan uw auto of motor kiezen voor dure nieuwe of gebruikte onderdelen als de originele onderdelen nog prima te repareren zijn?

Dit repareren is niet alleen goed voor uw portemonee, maar het is nog goed voor het milieu ook.                                          Wij kunnen o.a. de volgende kunststofsoorten repareren.:

- PP (PolyPropyleen)

- HDPE (High Density Poly Ethyleen) 

- LDPE ( Low Density Poly Ethyleen)

- ABS (Acrylonitril-Butadieen Styreen) 

- PVC (Poly Vinyl Chloride)    

Deze kunststof soorten worden niet alleen bij auto's en motoren gebruikt, maar ook in diverse huishoudelijke producten,   tuinmeubilair, gereedschappen, keukengerei, caravan en boot attributen, bouwmaterialen, fiets onderdelen etc. Vrijwel alle kunststof producten komen in aanmerking voor onze reparatie techniek.

Gezien de verschillende reparatie methodes is het onmogelijk om via de mail een prijsopgave te doen. Voor een correcte prijsopgave dient u eerst met het product langs te komen. Een stelregel bij lange rechte scheuren is 3,00 per centimeter met een starttarief van 20,00. Echter indien een scheur lastig te bereiken is of lastige bochten heeft zal de prijs hoger uitvallen.    In de praktijk blijkt dat bijna elke scheur hierdoor duurder uitvalt, dit is ook de reden dat wij de te repareren producten eerst willen zien voordat wij een prijsopgave kunnen doen.

Ons voornaamste werkgebied ligt binnen de automotive, maar zoals eerder al aangegeven kunnen wij vrijwel alle kunststoffen repareren. Als u niet zeker weet of iets nog te repareren is kunt u hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

 


home Sinterklaas op bezoek Historie onderhoud & reparatie accessoires inbouwen autoruitreparatie kunststof reparatie oldtimers foto's contact

Questions or problems regarding this web site should be directed to info@car-motive.nl
Copyright 2009 carmotive. All rights reserved.